Το πρόγραμμα στοχεύει στην αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων στον επισιτισμό, καλύπτοντας την παρουσίαση εδεσμάτων και ποτών, την εξυπηρέτηση πελατών και τις τεχνικές πωλήσεων. Παράλληλα, περιλαμβάνει θεμελιώδεις έννοιες εργασιακών σχέσεων, υγιεινής και ασφάλειας, καθώς και συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ελέγχου τροφίμων (HACCP, ISO 22000). Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία και στη χρήση της αγγλικής ορολογίας στη φιλοξενία.


Accessibility

Background Colour

Font Face

Font Kerning

Font Size

1

Image Visibility

Letter Spacing

0

Line Height

1.2

Link Highlight

Text Colour